Cybersecurity - Nederlandse Vereniging voor Klinische Informatica

Het symposium “Cybersecurity” georganiseerd door de Nederlandse Vereniging voor Klinische Informatica, vindt plaats op vrijdag 25 mei, de dag dat de AVG officieel ingaat!

Het symposium duurt van 13.00u tot 19.00u en vindt plaats bij innovatiehub JIM. JIM is te vinden op de 6everdieping an het Beatrixgebouw naast Utrecht Centraal Station.
Inloop is vanaf 12.30u en de dag wordt afgesloten met een zomerborrel in de skybar. Deelname kost €150,- pp.

Brenno de Winter is de dagvoorzitter van het evenement. Daarnaast zullen er presentaties worden gegeven door stichting Z-Cert en door het landelijke cybercrime team van Politie Nederland. Deloitte presenteert vervolgens enkele praktijkvoorbeelden.

Ook zijn er twee workshops ingepland:
- de workshop serious game: Stel je bent klinisch informaticus of ICT projectleider/programmamanager in het ziekenhuis en leest online dat jouw ziekenhuis gehackt is: van 800 patiënten liggen de dossiers op straat, je raad van bestuur is naar een congres in het buitenland, je security officier is ziek naar huis gegaan, je IT manager heeft het AP aan de lijn... Wat doe je? The game gaat van start...
- de workshop hacken: Zawadi Done (bekend van Editie NL) zal enkele demo's geven en tips&tricks toelichten.

Tot slot, het symposium wordt afgesloten met een hoorzitting van de ‘Cyberonderzoeksraad’ die op zoek gaat naar de oorzaak en leerpunten van een aanval.

Je kunt je inschrijven via https://nvki.nl/vote/register.php?c=9

Meer informatie kun je vinden op: http://nvki.nl/wp/event/symposium-cybersecurity-2/

1 commento(i)