Plog en Plandel competitie!

Uitnodiging: Jaarbeurs, JIM en Dutch Game Garden Plog- en Plandelcompetitie op woensdag 7 november

Beste JIMmers,

Jaarbeurs is lid van de Green Business Club Utrecht (GBCU), waarin wij met bedrijven in het stationsgebied samenwerken aan een duurzame en leefbare omgeving.

In de week van 5-10 november organiseert de GBCU een bijzonder event, namelijk een Plog- en Plandelcompetitie om zoveel mogelijk afval in het stationsgebied op te ruimen. Het team dat het meeste afval ophaalt, wint een prijs!

Wat voor een competitie?!

Plogging is een trend die uit Zweden naar Nederland is overgewaaid, waarbij joggen gecombineerd wordt met een ‘plocka up’ (opraapactie). Klinkt het je nog steeds wat vaag in de oren? Check dan even dit filmpje: https://www.youtube.com/watch?v=71xqaqyoOAk.

Op woensdag 7 november om 16.00 uur willen we mee doen met deze competitie met een combiteam Jaarbeurs, JIM en Dutch Game Garden. Een mooie gelegenheid om de onderlinge contacten te bevorderen. We nodigen je uit voor dit unieke team, dat het gaat opnemen tegen teams van o.a. ProRail, Movares, Rabobank, Volksbank en Gemeente Utrecht.

We pakken de prikkers op en verzamelen al joggend of wandelend afval rondom Utrecht Centraal. De route eindigt bij Movares, waar onze buit wordt gewogen. Nadat we een record-breaking hoeveelheid afval hebben verzameld, sluiten we rond 17.00 uur af met een borrel in Speys.

Dus… doe jij mee? Wij hebben plek voor 15 man, dus wees er snel bij!

We rekenen op je!

Caroline Niederer, Martijn Carlier, Annebel Bosma

Wat? GBCU Plog- en Plandelcompetitie: joggend of wandelend afval verzamelen rondom Utrecht Centraal
Wanneer? Woensdag 7 november
Hoe laat? van 16.00-17.00 uur (aansluitend borrel in Speys)
Wat mee? Je hebt enkel je hardloop- of wandeloutfit nodig, voor de rest wordt gezorgd
Hoe meld ik mij aan? via karolien@hotspotlab.nl

Be the first one to leave a comment